Tarja Turtio

Olen kokenut valmentaja, HR-ammattilainen ja työpsykologi, jolla on avoin, rohkea, ketterä ja käytännönläheinen työskentelyote. Olen myös ICF:n akkredioima coach (PCC).

Pitkäaikainen työkokemus eri organisaatioiden kehittämistehtävissä ja yrittäjänä on luonut näkemyksellisen osaamisen. Kehittämisen vaikuttavuus syntyy kumppanuudesta, jossa yhdistyy asiakkaan ja kehittämisammattilaisen osaaminen tavalla, joka vie kehitystä seuraavalle tasolle.

Tarja kuuntelee, kiteyttää ja kannustaa. Tarja on ollut tukena, kun olen halunnut kehittyä paremmaksi esimieheksi. Hän on auttanut minua valitsemaan sanani paremmin ja olemaan ihmisten kanssa fiksummin. Tarja on myös auttanut minut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen, vahvuuksieni kautta. -Saija Gerpe – ketjupäällikkö Restel

Haluan tuoda arvostavan kohtaamisen kautta kasvua ja kukoistusta yhteistyökumppaneille. Niin yksittäiselle johtajalle kuin koko organisaatiolle. 

Pääsen nopeasti perille busineksen tarpeista ja siksi kaikki kehittäminen tapahtuu sen ympärillä, miten johtajan henkilökohtaisen kasvun kautta koko organisaatio voi kasvaa ja kukoistaa. Missioni on rakentaa suomalaisille parempaa ja palkitsevampaa työarkea.

Työskentelyni pohjautuu 

  • positiivisen ja kognitiiviseen psykologiaan,
  • neurotieteeseen,
  • systeemisyyteen ja
  • ratkaisukeskeiseen filosofiaan.

Näihin näkökulmiin perustuvat työvälineet ovat auttaneet asiakkaitani saavuttamaan parempia tuloksia, voimaan paremmin, kokemaan asiat myönteisemmin ja erityisesti löytämään oman sisäisen vahvuuden, johon kestävä menestys rakentuu.