KAUPPA

Tervetuloa kauppaani, josta voit ostaa johtamisen kehittämisen palveluja ja tuotteita! Jos et löydä haluamaasi palvelua, ota yhteyttä: tarja@tarjaturtio. fi tai 050-5411393. 

  • Paha johtaminen -kirja, nyt alennuksella vain 22 € (sis alv)
  • Ilmainen tutustumistapaaminen, kun mielessä on oma kehittyminen tai jokin haastava tilanne tai vaihe. 
  • Pidemmät coaching- ja työnohjausprosessit  
  • Haastavassa tilanteessa yksittäinen coaching-kerta tai muutaman kerran coaching-prosessi
  • Palautumista mittaava First Beat palautteen kera

Hinta vain 22 € (sis alv)

PAHA JOHTAMINEN -KIRJA

Paha johtaminen on laaja ja moninainen, myös monisyinen ilmiö. Mistä sen tunnistaa? Mikä on "vain" huonoa johtamista, milloin voidaan käyttää voimakkaampaa termiä ja puhua pahasta johtamisen yhteydessä? Teoksessa kuvataan laajasti pahan johtamisen osa-alueet ja käydään läpi todellisia tapauksia niihin liittyen.

Teoksen näkökulma ei ole vain pahuuden kuvaaminen eikä elävän elämän rajujen tapausten esille tuominen, vaan eteenpäin meneminen. Yli pääseminen ja hyvään pyrkiminen lähtevät ongelmien tunnistamisesta. Kun tietää, mitä on paha johtaminen, kun sen olemassa olon tunnistaa ja tunnustaa, on mahdollisuus tarttua siihen. Kuinka päästä pahasta hyvään? Miten kitkeä paha johtaminen ja saada tilalle terve ja hyvinvoiva työyhteisö?


TUTUSTUMISTAPAAMINEN

Koska ohjaustyö on vahvaan luottamukseen perustuvaa keskustelua, on hyödyllistä tutustua ensin ilman ostamisen painetta. Saat tutustumistapaamisen ilmaiseksi

Tutustumistapaaminen 0 €

TUULETUSTUNTI

Oletko miettinyt pitkään itseksesi haastavaa työtilannettasi ja et ole löytänyt ratkaisua. Älä jää yksin, autan sinua. Jo yksi keskustelukerta voi tuoda selvyyttä, löydät sen punaisen langan ja pääset eteenpäin.  

1.5 h keskustelu, 400 € + alv 24%

Suuntaa omalle uralle ja johtajuudelle 

Tarvitsetko aikaa ja voimaa oman johtajuuden kehittämiseen? Tämä matka antaa sinulle vahvistusta itsetuntemukseesi ja mahdollisuuden kehittyä johtamistyössä tavoitteellisesti. Prosessin alussa tehdään Big Five -kysely. Työskentelyyn kuuluu välitehtävät ja seurantatapaaminen 3 kk kuluttua prosessin päättymisen jälkeen.

Kuusi 1,5 h tapaamista + tehtävät + materiaalit
4.200 € + alv 24 %

Työpsykolgin konsultaatio Akuuttissa tilanteessa

Onko sinulla haastava työ- tai johtamistilanne, johon haluat tukea ja keskusteluapua. Tilanne, joka tuntuu mahdottomalta ylittää yksin ja jossa voisit hyötyä psykologisesta tuesta. Saat jakaa luottamuksellisesti tilannettasi. Tavoitteena on löytää uusia näkökulmia asioihin, palauttaa voimavarasi ja vahvuutesi, joilla pääset eteenpäin.

Kolme 1,5 h  tapaamista + tehtävät 
 1.600 € + alv 24 % 

FIRST BEAT HYVINVOINTIANALYYSI JA TOIMIVAT KEINOT PALAUTUMISEEN 

Tiedätkö, miten kehosi kuormittuu? Ja miten kehosi palautuu päivän rasituksista? Mitä sinun kannattaa tehdä oman hyvinvoinnin edistämiseksi? Satsaa omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi tilaamalla First Beat -mittaus ja siihen liittyvä coachaava keskustelu, jolla voit tehdä oikeat kehittämistoimenpiteet.

Analyysi + coachaava keskustelu

400 € + alv 

JOHDON JA ESIMIESTEN TYÖNOHJAUS

Kärsitkö johtamistyössä usein siitä, ettei sinulla ole riittävästi ajatella ja toimia ennakoivasti? Vai oletko muutoskohdassa tai tilanteessa, johon sisältyy erityisen paljon kuormittavuutta ja vaativuutta. Työnohjaus antaa mahdollisuuden pysähtyä ja tutkia omaa tilannetta ja löytää keinot parempaan arkeen. Ohjaustyössä voidaan hyödyntää erilaisia työkaluja, mm. First Beatia,Big Fivea tai Resilienssi-analyysiä. 

Seitsemän 1.5 h keskustelukertaa

2.450 € + alv