Miten teet tiimiläisistäsi tähtiä? Jaan pari keskeistä vinkkiä maksuttomassa webinaarissa 10.3.2021 klo 14-15!

Valmentava johtaminen antaa sinulle konkreettisia työkaluja kestävän menestyksen rakentamiseen. Kun uskallat jakaa vastuuta ja kertomisen sijasta kuunnella ja kannustaa, voit yllättyä, miten ihmiset alkavat kasvaa ja kukoistaa.   

Uskallatko luopua kontrollista ja ryhtyä valmentavaksi johtajaksi?

Valmentavan johtamisen ydin kiteytyy kykyyn johtaa ihmisiä fiksusti. Johtajana tarvitset kykyä 

 • kohdata haastavia asioita ja tunteita,
 • rakentaa luottamusta ja jakaa vastuuta
 • luoda inspiraatiota ja kasvunpaikkoja työntekijöille.

Webinaarissa saat perusymmärryksen seuraavista asioista: 

 • MITÄ VALMENTAVA JOHTAMINEN TARKOITTAA JA MIKSI SE ON HYÖDYLLINEN JOHTAMISEN TAPA? 
  Saat kiteytyksen valmentavasta johtamisesta ja pari vinkkiä, miksi saat sen avulla huipputuloksia tiimisi kanssa. 
 • MISSÄ TILANTEISSA VALMENTAVA JOHTAMINEN TOIMII TODELLA HYVIN?
  Kun ymmärrät, miten voit rakentaa tavoitteellisia ja tuloksellisia kohtaamisia tiimiläistesi kanssa, saat aikaan kestävää liiketoiminnan menestystä. Saat vinkkejä, miten voit nopeuttaa luottamuksen rakentumista. 
 • MISSÄ TILANTEISSA VALMENTAVAA JOHTAMISTA KANNATTAA KÄYTTÄÄ HARKITEN?
  Jos työkulttuuri ei perustu jaettuun johtamiseen, et saa aikaan tuloksia valmentavan johtamisen avulla. Jos työntekijät eivät ole kiinnostuneita itsenäisestä vastuunkantamisesta ja omasta kehittymisestä, johtajan on turha vetää valmentavan johtamisen rekeä perässään.

"Valmentava johtaminen ei toimi silloin, kun organisaatiossa on totuttu antamaan työntekijöille rooli, joka ei salli kyseenalaistamista, omaa ajattelua ja ongelmien ratkaisua. Vastuuta ei voi ottaa, jos sitä ei anneta. Varsinkin vastarooleihin ajaudutaan helposti, kuten johtaja ja alainen. Valmentava johtaminen ei toimi tällaisessa asemoinnissa, jossa toinen on toiselle alisteinen."

Tarja Turtio

Psykologi, johdon valmentaja

Liittymällä nyt mukaan, saat jatkossa valmentavaan johtamiseen liittyviä blogeja ja #johtamispodin uutuusjaksot suoraan sähköpostiisi. 

WEBINAARI: Miten teet tiimiläisistäsi tähtiä?

Älä usko minua, kuuntele mitä asiakkaani kertovat.

Taitava, selkeä ja energisoiva

Tarja oli taitava ja toi esille asiansa erittäin selkeästi, energisoivasti ja sai kaikki aktivoitua oppimaan ja keskustelemaan asioista, eikä päästänyt meitä helpolla.

Paras koulutus, jossa olen 20-vuotisen esimiesurani aikana ollut. Tämä oli kokonaisuutena parasta koulutusta ja paras toteutustapa, mitä organisaatiossamme on ollut.

Suunta on oikea.

Esimiesvalmennus - Soteala

Aidosti tilanteissa läsnä, kuuntelee ja kysyy

Tarja on ihan superhyvä valmentaja! 

Hän on aidosti tilanteissa läsnä, kuuntelee ja kysyy. Hän haastoi pohtimaan omia tavoitteita ja toiveita. Sain henkilökohtaista valmennusjakson aikana tukea ja sparrausta tavoitteiden eteenpäinviemiseen.

Valmennus tarjosi tilaisuuden arvioida elämääni ja kokea oivalluksia joiden pohjalta tein konkreettisia suunnitelmia, mistä on ollut minulle apua.

Ryhmävalmennuksessa Tarja sai hyvällä tavalla esimiehet sisäistämään oman roolinsa ja auttoi heitä haastavien tilanteiden käsittelyssä. On ollut ilo huomata, kuinka valmennus toi lisää esimiehille rohkeutta omaan työhönsä sekä näkyvää kehitystä heidän osaamiseen.

Suosittelen lämpimästi Tarjan valmennusta kaikille, koska hän motivoi ja rohkaisee kohtaamaan jokaisen haasteen hyvillä mielin.

Marika Mbengeh - Store Manager, WDFG Helsinki Oy