Työskenteletkö johtajana yksin ja kovan paineen alla liian pitkää päivää tiedostaen negatiiviset vaikutukset itseesi ja tiimiisi?


Kuinka pääset tilanteeseen,

jossa tiedät joka päivä

tekeväsi oikeita asioita johtajana ja 

saat tiimisi onnistumaan ilman turhia ylitöitä?

Älä jää yksin. Lähde matkalle Menestyväksi ihmisten johtajaksi kokeneen ammattilaisen ohjauksessa. Opit rakentamaan kestävää menestystä niin ihmissuhteissa kuin bisneksessä.

Kun ilmoittaudut mukaan 30.6.2021 mennessä, saat valmennuksen early bird hinnalla -10%. Mukaan mahtuu enää 13 henkilöä (13/15).  

28
Päivää
05
tuntia
31
minuuttia
05
sekuntia

Sinussa on jo riittävät ainekset menestyväksi ihmisten johtajaksi tulemiseen. Autan sinua ottamaan ne käyttöön helposti! 

Valmennuksesta saat erinomaisia käytännön työkaluja 
toimivan tiimin ja itsen johtamiseen sekä voittavan kulttuurin luomiseen. 

  • Olet parempi versio itsestäsi: itsetuntemuksesi syvenee, ymmärrät ja käsittelet taitavammin tunteitasi ja voitat omia pelkoja sekä hyväksyt erilaisuutta itsessä ja muissa.  Itsetuntemus auttaa sinua näkemään omien hyvien puolien lisäksi myös kehityskohteesi.
  • Vahvistut päätöksentekijänä: itseluottamuksesi  kasvaa ja saat aikaan enemmän: osaat hyödyntää tehokkaammin luontaista energiaasi ja vahvuuksiasi suhteessa itseesi, ajankäyttöösi ja tiimin johtamiseen.
  • Johdat älykkäämmin: ymmärrät, miten odotukset ja tulkinnat asioista, henkilöistä ja tilanteista vinouttavat vuorovaikutusta. Omat ajatus- ja reagointimallit tunnistamalla saat hoidettua haastavat johtamistilanteet vaivattomammin ja aikaan onnistuneita kohtaamisia.
  • Opit valmentavan dialogin: ymmärrät luottamuksen ja läsnäolon merkityksen, tiedät milloin kannattaa kuunnella ja miten kysyä sekä ohjaamaan taitavasti yksilön ja ryhmän tavoitteellista toimintaa.
  • Saat työkalut voittavan kulttuurin rakentamiseen: saat tutkittua tietoa voittajatiimin rakentumisesta ja opit, miten pienillä, älykkäillä muutoksilla voit käynnistää myönteisiä muutoksia. Saat työkaluja onnistumista estävien, kuormittavien henkilöstöjohtamisen tilanteiden käsittelyyn ja purkamiseen.

Mitä kaikkea saat, kun lähdet mukaan!

Kiinnostaako sinua paremmat tulokset, tehokkaammin toimiva tiimi tai bonarit? Tämän valmennuksen avulla onnistut heti paremmin ihmisten johtajana: saat tiimisi sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin, antamasi palaute menee helpommin perille ja opit hoitamaan haastavat henkilöstöjohtamisen tilanteet taitavammin. Saat lisää varmuutta toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kyvykkyyttä luoda voittajakulttuuria organisaatioosi!  

Saat vuoden ajan yksilöllistä, juuri sinun kehittymistä vahvistavaa valmennusta noin 30 tuntia ja upean vertaisryhmän tuen. Neljän viikon välein tapahtuvat yksilölliset ja eri kokoonpanoissa tapahtuvat ryhmävalmennukset antavat sinulle uusia ideoita, työkaluja ja perspektiiviä omaan tekemiseen.  

Laadukasta tietoa siitä, miten toimit ihmisten kanssa 

Persoonallisuutta valaiseva Big Five, muutoskyvykkyyttä mittaava Resilienssi-analyysi ja palautumista avaava First Beat.

10 tuntia henkilökohtaista valmennusta, coachausta

Omien tilanteiden ja johtamishaasteiden jakaminen luottamuksellisesti ja tuki juuri sinun omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. 

7,5 tuntia pienryhmävalmennus, ryhmäcoachausta

Vertaistukea arjen johtamistilanteiden jakamiseen, mahdollisuus harjoitella uusia taitoja ja saada palautetta omasta tekemisestä. 

15 tuntia huippuvalmennusta ihmisten johtamisen saloista

Tietoa ja käytännön työkaluja niin haastaviin johtamistilanteisiin, valmentavaan otteeseen kuin voittajakulttuurin luomiseen. 

Lähetä hakemus 30.6. mennessä, niin päästään juttelemaan olisiko tämä juuri sinulle paras kehittymisen tapa! 


Finanssialalla toimivan toimitusjohtajan palaute
kahden vuoden valmennusprosessista:

Viime vuosi oli uskomaton menestys.
Saavutimme kaikki asettamamme tavoitteet, 
tuntui että tehty kehittämistyö kantaa nyt hedelmää.

Näistä tekemisistä olemme myös tässä hetkessä tosi kiitollisia.

Vahvan talouden pohjalta on paljon helpompaa kohdata
nämä vääjäämättä eteen tulevat vaikeudet”.

Kun tulet paremmaksi ihmisten johtajaksi, 


  • tiimisi toimii tehokkaammin ja tuloksekkaammin
  • saat viestit helpommin perille ja vältät väärinymmärrysten aiheuttamat selkkaukset
  • osaat ratkoa haastavat henkilöstöjohtamisen tilanteet tehokkaammin
  • pääset parempiin tuloksiin

Matka menestyväksi ihmisten johtajaksi on syväsukellus itseesi ja ihmissuhdetaitoihisi!

Valmennuksen perusta rakentuu kognitiivisen ja positiivisen psykologian, systeemiajattelun, neurotieteiden sekä ratkaisukeskeisen filosofian ympärille.

Valmennusprosessi käynnistyy persoonallisuutta mittaavalla Big Five -kyselyllä. Se lisää itsetuntemustasi siitä, miten toimit painetilanteissa, miten kestät asioista ja ihmisistä tulevaa aistiärsytystä, miten suhtaudut muutoksiin, miten asetat tarpeesi suhteessa toisiin ja miten päämäärätietoinen olet. Saat laadukasta analyysiä niin henkisestä kuin fyysisestä kuormituksesta ja kyvystäsi palautua rasituksesta. Valitsen tähän vuoden kestävään valmennukseen ryhmän niin, että kaikilla on mahdollisuus oppia toisiltaan ja saada vertaistukea. 

Tulet jo heti ensimmäisten kuukausien aikana huomaamaan, että saat tiimisi toimimaan sujuvammin ja viestisi perille paremmin. Voit ratkoa eteentulevat ongelmat tehokkaammin ja saat tiimisi kanssa tuloksia helpommalla. Myös kokemus sinusta johtajana paranee. 

Asiakkaani kertovat...

Saija Syväjärvi

Hotellin johtaja

Laplands Hotel Oy

Tarja kuuntelee, kiteyttää ja kannustaa. 

Tarja on ollut tukena, kun olen halunnut kehittyä paremmaksi esimieheksi. Hän on auttanut minua valitsemaan sanani paremmin ja olemaan ihmisten kanssa fiksummin. Tarja on myös auttanut minut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen, vahvuuksieni kautta.

Mikko Lumperoinen

Palvelualueen päällikkö

Tapio Oy

Tarja on taitava herättämään ja kehittämään ajattelua. 

“Hän on pystynyt merkittävästi kehittämään työskentelyämme hyvään suuntaan. Tarjan kanssa työskentely on ryhdikästä, systemaattista, avointa ja mutkatonta.” 


Marika Mbengeh 

Store Manager

WDFG Helsinki Oy

Tarja on ihan superhyvä valmentaja!

Hän on aidosti tilanteissa läsnä, kuuntelee ja kysyy. Hän haastoi pohtimaan omia tavoitteita ja toiveita. 

Valmennus tarjosi tilaisuuden arvioida elämääni ja kokea oivalluksia joiden pohjalta tein konkreettisia suunnitelmia, mistä on ollut minulle apua.

Matka menestyväksi ihmisten johtajaksi

Valmennuksen moduulit jakaantuvat vuoden varrella itsenäisesti tehtäviin kehittämistehtäviin ja -kyselyihin, yksilövalmennukseen, pienryhmäcoachingiin ja koko ryhmälle tarkoitettuihin puolen päivän valmennuksiin.


Koko valmennuksen investointi on vain 6.900 € + alv. Pelkästään vuoden Executice coaching -prosessin investointi on puolet enemmän. Muistathan, että henkilökohtaisen coachauksen lisäksi hintaan sisältyy itseäsi, persoonaasi ja taitojasi mittaavat kyselyt. Saat myös mittaamattoman arvokasta pienryhmäcoachausta, jossa on mahdollisuus saada vertaisryhmätukea. Vaikuttavuutta vahvistavat myös inspiroivat ja käytännönläheiset koko ryhmän puolenpäivän valmennukset.


Sinulla on mahdollisuus maksaa valmennus kokonaan matkan alussa tai vaihtoehtoisesti kahdessa osassa, valmennuksen alussa ja 6 kuukauden kuluttua prosessin alusta.  

1

Moduuli 1: Johtajan työkalut ja tehtävät


Laadukasta tietoa persoonasta, muutoskyvykkyydestä ja palautumisesta.  Valmennus alkaa persoonallisuutta avaavalla Big Fivella, jonka perusteella on helppo tehdä oma kehittymissuunitelma, Resilienssi-kyselyllä, joka antaa tietoa, miten helppoa sinulle on aikaansaada muutosta. First Beat-analyysi antaa tietoa palautumisen ja kuormituksen välisestä suhteesta. Se tehdään valmennuksen puolessa välissä. Lisäksi saat vuoden ajan joka kuukausi tehtäviä, jotka liittyvät valmennuksen teemoihin. 

2

Moduuli 2: Yksilövalmennus (yhteensä 10 tuntia)

Henkilökohtaisessa coaching-työskentelyssä keskeisiä elementtejä ovat pysähtyminen, oman ajattelun ja toiminnan haastaminen sekä kuulluksi tuleminen. Saat mahdollisuuden luottamuksellisesti käsitellä hankalimpiakin kipukohtiasi ja johtamistilanteitasi. 

3

Moduuli 3: Pienryhmäcoaching (yhteensä 7,5 h)

3-5 hengen pienryhmissä sinulla on mahdollisuus harjoitella uusia taitoja ja saada palautetta sekä vertaistukea erilaisiin johtamistilanteisiin.

4

Moduuli 4: 1/2 päivän valmennukset (yhteensä 15 h) 

Valmennuksissa käsitellään itsetuntemusta, tunneälykkästä johtamista, myönteisen ja turvallisen ilmapiirin ja huipputiimin luomista, haastavia johtamistilanteita ja saat niihin liittyen konkreettisia, heti käyttöön otettavia työkaluja.  

Bonus

Nämä BONUKSET saat HETI, kun liityt mukaan!

Mitä muuta saat näiden edellä mainittujen moduuleiden lisäksi? Kerron tässä kolmesta mahtavasta tavasta, joilla voi saada lisäarvoa tältä matkalta menestyväksi Johtajaksi.

Bonus 1
Paha johtaminen
-kirja

Paha johtaminen on laaja ja moninainen, myös monisyinen ilmiö. Mistä sen tunnistaa? Mikä on "vain" huonoa johtamista, milloin voidaan käyttää voimakkaampaa termiä ja puhua pahasta johtamisen yhteydessä? Teoksessa kuvataan laajasti pahan johtamisen osa-alueet ja käydään läpi todellisia tapauksia niihin liittyen.

Bonus 2
E-kirja: Näin teet tiimiläisistäsi tähtiä!

E-kirja avaa johtajan muuttunutta roolia - miksi kontrollista kannattaa luopua ja vastausautomaattina olemisesta päästää irti?


E-kirjassa on lukuisia työkaluja jaetun johtamisvastuun ja itseohjautuvan organisaation luomiseen. Lähtökohta tulee positiivisesta psykologiasta. 

Bonus 3
Osallisuus johtajien yhteisössä

Koska johtaminen on yleensä yksinäistä tekemistä, mahtavin etu on se, että pääset osaksi johtajien yhteisöä, jossa saa vapaasti kysyä ja jakaa sekä ihmetellä tuntematonta tulevaisuutta. 


Tämä etu jatkuu niin pitkään kuin itse haluat olla osa johtamisen kehittämisestä kiinnostunutta yhteisöä. 

Matkakumppanisi,
psykologi ja johdon valmentaja Tarja Turtio

Olen jo nuoresta saakka ihmetellyt ihmismieltä, ja ollut kiinnostunut siitä, miten ihminen toimii yksin ja yhdessä. Varsinkin kiusatuksi joutuminen yläasteella sai minut tunnistamaan ihmismielen voiman ja kannustavien ihmisten merkityksen. HR-työtä tehdessäni oivalsin, että menestyneet johtajat tiesivät vahvuutensa ja heikommin menestyneet johtajat kompastuivat itsetuntemuksessa oleviin sokeisiin pisteisiin. Siksi päätin seurata unelmaani ja opiskelin psykologiksi.


Urani käännekohta oli se, kun oivalsin psykologina, että monet johtamistyötä tekevät uupuvat henkilökohtaisten paineiden ja tiimistä tulevien paineiden alle. Johtajat ajautuvat usein tilanteeseen, jossa ei ole aikaa johtaa tiimiä eikä itseään. Siitä seuraa huonoja kokemuksia ja ylisuuria odotuksia puolin ja toisin, mikä johtaa tyytymättömyyteen ja motivaation katoamiseen. Siksi vuonna 2017 kirjoitin kirjan Pahasta johtamisesta. Uskon, että johtamistyötä tekevät haluavat hyvää, mutta usein arjen mahdottomuudessa ajaudutaan hankaliin ja haastaviin tilanteisiin.


Syvällinen ihmisyyden ymmärtäjä


Minulle on kertynyt reilu 20-vuotta kokemusta eri alan organisaatioiden, johtamisen ja henkilöstöjohtamisen (HRD) kehittämisestä. Työskentelyni perustuu vahvaan käyttäytymistieteelliseen perustaan, jonka kautta haluan tukea niin yksilön kehittymistä kuin yritysten kasvua.

Psykologin tausta tulee esille syvällisenä ymmärryksenä ihmisyydestä, jokaiseen kätkeytyvästä potentiaalista ja sen esille saamisesta. Viime vuosien aikana olen valmentautunut huomioimaan omassa työskentelyssäni vielä syvemmin aivojen hyvinvoinnin ja tunteet. Olen ICF:n akkreditoima Coach (PCC) sekä johdon ja esimiesten työnohjaaja.


Käyttämäni työkalut


Varsinkin itsetuntemukseen liittyvät ilmiöt ovat näkyneet työelämässä monen eri roolin kautta, HR-ammattilaisena, työterveyspsykologina ja sittemmin valmentajana ja johdon coachina. Koska käyttäytymisen juuret ovat usein näkymättömiä. sisäisiä kokemuksia, käytän muutamia laadukkaita työkaluja, joilla kehittämisen kohteena olevat asiat ja ilmiöt saadaan esiin. Big Five -menetelmä on käytetyin persoonallisuutta avaava työkalu maailmassa. Resilienssi -kyselyllä saadaan näkyväksi muutosketteryyttä ja voimavaroja. First Beat mittaa kehon aktivaatiota ja palautumista niin päivän kuin unen aikana.


Arvolupaukseni - kohtaa, kasva ja kukoista


Saan kiitosta kannustavuudesta, käytännönläheisyydestä, rohkeudesta ja ammattitaidosta keskusteluttaa ja haastaa valmennettaviani tekemään muutoksia omassa toiminnassaan. Työskentely kanssani on mutkatonta kohtaamista, voit olla ja tulla sellaisena kuin olet. Luon kanssasi ne kasvun edellytykset, joilla voit kukoistaa ja menestyä.


Omat intohimoni


Vapaa-aikana minut löytää kuoromusiikin ja yksinlaulun parista. Kesät kuluvat Saaristomerellä purjehduksen ja retkeilyn parissa. Energiaa elämään tuovat lapsi, perhe, ystävät, puutarhailu ja monenlainen liikunta.


Haluatko sinä olla tulevaisuuden menestyvä ihmisten johtaja?

Haluatko jättää johdettaviisi sellaisen jäljen, jota muistellessa lämpö läikähtää ja mielen täyttää kiitollisuus? Sinusta puhutaan vuosien jälkeenkin ihmisenä, joka uskoi, luotti ja antoi kasvumahdollisuuksia tiimiläisilleen.


Tee nyt kannattava investointi itseesi ja uraasi:
lähde vahvistamaan taitojasi pidettynä ihmisten johtajana.

Nyt on sinun aika!


Lämmöllä,

valmentajasi Tarja

Kun ilmoittaudut 30.6.2021 mennessä, saat valmennuksen Early bird hintaan -10%.

28
Päivää
05
Tuntia
28
Minuuttia
27
Sekuntia

Askarruttaako valmennuksesta saatu hyöty tai vaikuttavuus? 

Onko mielessäsi heti, että nyt on liian kiire eikä ole mahdollisuutta sitoutua vuodeksi. 

Hyvä, että tunnistat tämän ajatuksen. Juuri silloin, kun koet olevasi liian kiireinen, on oikea aika avata uusi lehti elämässäsi. Parempien tulosten aikaansaamiseen tarvitset pysähtymishetkiä ja tukea tehdä niitä pieniä muutoksia, joilla voit saat itsellesi aivan uudet menestymismahdollisuudet. Tämä valmennus tarjoaa sinulle sopivan pituisen matkan saada vaikuttavia tuloksia aikaan tutkimalla niin omia ajatus- ja toimintamalleja kuin tiimisi toimintatapoja. Voit heti toteuttaa saamasi ideat, joilla saat itsellesi lisää aikaa, energiaa ja parempia taloudellisia tuloksia.  

Jos satsaan itseni kehittämiseen, milloin saan näkyviä tuloksia aikaan?

Voin luvata, että jo ensimmäisen kuukauden aikana osaat tehdä niitä muutoksia johtamistyössäsi, jotka siivittävät sinua parempaan menstymiseen. Saat omasta tiimistäsi tehokkaammin toimivan. Tiimiläiset kokevat myös heti sen, että kohtaat heitä eri tavalla, ymmärrys syvenee ja sitoutuminen tehtävään ja tavoitteisiin kasvaa. Koko tiimin yhteishenki ja tuloksellisuus kasvaa. Ymmärrät myös, miksi joidenkin tiimiläisten tai yhteistyökumppanien kanssa yhteistyön tekeminen on ollut haastavaa ja takkuista. Jo näillä tuloksilla valmennus maksaa itse itsensä takaisin. 

Monet lupaavat vaikuttavuutta, miten tässä valmennuksessa päästään sanoista tekoihin? 

Valmennuksen metodi on yhdistää älykkäästi sekä henkilökohtaista että erimuotoista ryhmävalmennusta. Valmennuksen vaikuttavuus tulee luottamuksellisista, henkilökohtaisista kohtaamisista ja ryhmäkeskusteluista, joissa johtajana altistut sellaiselle palautteelle ja havainnoinnille, johon harvalla on mahdollista. Monipuoliset analyysit itsestäsi tukevat vielä niiden sisäisten, onnistumista rajoittavien tekijöiden tunnistamista. Ne raivaamalla saavutat merkittäviä tuloksia, ylität tavoitteesi. Uskon, että henkilöstötutkimuksen tulokset parantuvat. Asiakasrajapinnasta tulee positiivisempaa palautetta, mutta ennen kaikkea tyytyväisyys ja onnellisuus omaan työhösi ja elämääsi tulee kohentumaan merkittävästi.  

100% tyytyväisyystakuu 

Jos et ole jostakin syystä tyytyväinen matkan ensimmäiseen 30 päivään, saat rahasi takaisin. Jos sinulle matkan aikana tapahtuu odottamaton muutos,
voimme keskustella, miten matkaa kannattaa jatkaa.

Liity mukaan menestyvien ihmisten johtajien joukkoon!

Varaa aika kalenteristani, niin keskustellaan onko tämä valmennus sinua varten ja miten sovimme toisillemme. Keskustelen kaikkien valmennukseen tulijoiden kanssa, koska haluan varmistaa ryhmäläisten tilanteen, tarpeiden ja osaamisten täydentävän toisiaan.


Kohtaamista innolla odottaen,

Tarja


Ps. Muistathan hyödyntää early bird hinnan (-10%), odotan postia 30.6. mennessä.

Ps. Tiesitkö, että johtajan näkyvä käyttäytyminen selittää henkilöstön tyytyväisyydestä 60-80% ja tämä heilauttaa firmasi tulosta 30%.  Siksi ei ole sama, miten toimit. Tule viisastumaan ja tekemään valintoja, joilla luot erinomaista työntekijäkokemusta ja kasvatat organisaatiosi menestystä.

Tarja Turtio Oy

Tietosuojaseloste   |  Copyright Tarja Turtio Oy 2021