busines NYT

Miten rakentuu hyvä johtamiskokemus?

Paha johtaminen on laaja ja moninainen, myös monisyinen ilmiö. Mistä sen tunnistaa? Mikä on "vain" huonoa johtamista, milloin voidaan puhua pahasta johtamisen yhteydessä? Kirjassa kuvataan laajasti pahan johtamisen osa-alueet ja käydään läpi todellisen työelämän tapauksia niihin liittyen. Ydinkysymys on: miten kitkeä paha johtaminen ja saada tilalle terve ja hyvinvoiva työyhteisö?

Kirja avaa sinulle:

Pahan johtamisen juurisyitä

Kirjassa pohditaan, miksi seuraamme pahaa johtamista? Miten pysäytämme pahan johtamisen ja miten herättää vaikeneva kulttuuri? Mikä on ylimmän johdon vastuu johtamisen laadukkuudesta?

Johtamiseen liittyviä paradokseja

Johtaminen on vuorovaikutusta, johon liittyy keskeisesti epäselvät odotukset, värittynyt havainnointi, asenteellisuus ja usein höttöiset rakenteet. Kirja antaa vinkkejä, miten tehdään ajattelu näkyväksi.

Keinoja hyvään johtamiseen

Ihmiskäsityksen tarkistaminen on numero yksi. Itsetuntemusta kannattaa vahvistaa, rakentaa luottamusta, huomioida ryhmän tarpeet ja luoda arvostavaa dialogia, joka nostaa esille mm. onnistumisia. 

Osta kirja itsellesi ja tiimillesi!

Kirjasta löydät useita konkreettisia työkaluja keskustelun virittämiseksi yhteisestä johtamisvastuusta ja työyhteisötaidoista. Miten jokainen voi kantaa vastuuta yhteisestä onnistumisesta ja rakentaa parempaa yhteistyötä ? 

Copyright Tarja Turtio Oy